Vern om data-og personopplysninger er svært viktig for Gontarz-møbler, og vi har som mål å behandle alle personopplysninger med åpenhet, respekt og forsiktighet. Vi har derfor utarbeidet en personvernerklæring for hvordan personopplysningene dine behandles og beskyttes. Opplysninger om våre kunder blir hovedsakelig brukt for å optimalisere kundeopplevelsen ved handel i vår nettbutikk, for å tilpasse markedsføring og kommunikasjon. Vi behandler opplysninger i  vår nettbutikk. Innhentede opplysninger lagres så lenge kundeforholdet eksisterer. Som kunde har du rett til å få personopplysningene dine korrigert eller slettet. Dette kan gjøres ved henvendelse på e-post til info@gontarzmobler.no.
I nettbutikken lagres navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og kunders ordrehistorikk. Dette er nødvendig for å kunne levere varene som blir bestilt.
Sletting av personopplysninger
Som kunde kan man be om å få se lagrede opplysninger om seg, redigere dem eller velge å få informasjon fjernet. Dette kan gjøres ved henvendelse på e-post til info@gontarzmobler.no.